Save-the-date: zaterdag 12 maart FelCan Kattendag 2016

Moderators: Reinier, Mique

Jolijn
Dierenarts
Posts: 619
Joined: Wed Feb 21, 2007 1:01 pm
Contact:

Save-the-date: zaterdag 12 maart FelCan Kattendag 2016

Postby Jolijn » Mon Nov 30, 2015 11:03 am

Zaterdag 12 maart 2016 heeft u weer de kans om u bij te scholen in de kattengeneeskunde met o.a. epilepsie (drs Quirine Stassen) en dementie bij katten (dr Matthijs Schilder). Alle lezingen op deze FelCan Kattendag worden zoals gebruikelijk verzorgd door specialisten en experts op dit gebied.

Het programma start om 10:00 uur en eindigt om 15.30 uur. De toegangsprijs bedraagt €20,00 (inclusief lunch). Het symposium richt zich op de meest actuele wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen die op een toegankelijke wijze worden gepresenteerd. Het symposium is daarom zowel interessant voor de eerstelijns-dierenarts als paraveterinairen, fokkers, gedragsdeskundigen en overige professionals.

De dag vindt plaats in de Collegezaal van de Kliniek voor Gezelschapsdieren in Utrecht. Voor dierenartsen en paraveterinairen worden nascholingspunten aangevraagd.

Aanmelding voor deelname kan vanaf 3 januari 2016 via de website www.felcan.nl.

Bij het ter perse gaan van dit bericht is het definitieve programma nog niet bekend. Houdt de website in de gaten voor het definitieve programma. U vindt daar ook de hand-outs van de lezingen van voorgaande jaren.

FelCan streeft kennisoverdracht na tussen instellingen, veterinaire specialisten, diersoortgerichte practici, fokkers en belangstellenden. FelCan richt zich daarbij op het voor het publiek toegankelijk maken van resultaten van wetenschappelijk onderzoek in Nederland en omringende landen. Het gaat hierbij om onderzoek op het gebied van ziekte en gezondheid en in het bijzonder om de diersoorten hond en kat. Jaarlijks wordt een Katten- en een Hondendag gehouden waar wetenschappelijke lezingen worden verzorgd en informatieve stands aanwezig zijn. Door sponsoring zijn deze bijeenkomsten voor een redelijke toegangsprijs te organiseren, zodat een groot publiek bereikt kan worden. Bovendien garandeert FelCan een hoog niveau van de sprekers en lezingen. Er worden nascholingspunten aangevraagd bij het centraal kwaliteitsregister dierenartsen (CKRD). Voor vragen kunt u contact opnemen met infofelcan@gmail.com

Stichting FelCan Bestuur: Dr. H.F. Egberink, voorzitter. Dr. C.M. Vinke, secretaris, Mevr. M. Dam, penningmeester, Dr. M.M.J.M. Zandvliet, Drs. J. van Leeuwen.

Return to “Actueel”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron